keyboard_arrow_right Aanbieding toevoegen
keyboard_arrow_right Aanmelden
keyboard_arrow_right Registreren
keyboard_arrow_right Huis
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Zoeken
keyboard_arrow_right Verkopen

Parts Machinery Plus - een wereldleider in de levering van reserveonderdelen

Title picture

Parts Machinery Plus is een wereldleider in het leveren van reserveonderdelen voor de merken JCB, CATERPILLAR, KOMATSU, CASE, NEW HOLLAND, VOLVO, LIEBHERR, MANITOU, MASEY FERGUSON, PERKINS, HIDROMEK, BOBCAT, JOHN DEERE met uitstekende prijzen garantie.

PMP biedt een grote verscheidenheid aan reserveonderdelen voor bouw- en landbouwmachines, evenals reserveonderdelen voor heftrucks en motoren. Service van hoge kwaliteit is gegarandeerd, zowel in hun vestigingen in Europa als in het onlangs geopende magazijn in Sofia, Bulgarije. Het brede assortiment OEM-onderdelen voor graafmachines, graaflaadmachines, minigraafmachines, tractoren, bulldozers, telescopische laders, rollen en meer. evenals originele en alternatieve reserveonderdelen voor bouw- en landbouwmachines met een internationale garantie.

Parts Machinery Plus is een partner van duizenden reserveonderdelenbedrijven. PMP zal ervoor zorgen dat u de benodigde reserveonderdelen voor bouwmachines krijgt, zoals graafmachines, laders, bulldozers, reserveonderdelen voor landbouwmachines, zoals tractoren, maaidorsers, voedermachines, reserveonderdelen voor opslagapparatuur zoals vorkheftrucks, gasvrachtwagens, elektrische vrachtwagens, reserveonderdelen onderdelen voor vrachtwagens, kippers, aanhangwagens.

Op de site van "PMP" vindt u een rubriek voor de verkoop van gebruikte machines. Als u op zoek bent naar een gebruikte bouwmachine, met garantie en voorzien van transport, gebruikte machines die een technische inspectie hebben doorstaan ​​door het vertegenwoordigingskantoor van het merk, dan biedt "Parts Machinery Plus" u het best mogelijke uit de markt, volgens uw budget.

In "Parts Machinery Plus" vertrouwen ze op langdurige relaties met de klant, al meer dan 15 jaar succesvol. U kunt erop vertrouwen dat hun getrainde specialisten snel en correct het juiste reserveonderdeel voor uw machine en de gebruikte machine vinden. Dit is onderdeel van de formule waarmee "PMP" het vertrouwen verdient van talrijke internationale klanten uit alle branches, die hen zonder aarzeling aanbevelen.

Bezoek Parts Machinery Plus: https://pmp.bg/arrow_back_iosTerug