keyboard_arrow_right Aanbieding toevoegen
keyboard_arrow_right Aanmelden
keyboard_arrow_right Registreren
keyboard_arrow_right Huis
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Zoeken
keyboard_arrow_right Kopen
keyboard_arrow_right Verkopen

Volledige kopersgids voor Mercedes-Benz Actros 1845: hoe u de best gebruikte vrachtwagen voor uw bedrijf kiest

Title picture

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat Mercedes-Benz echt heel sterk aanwezig is op de truckmarkt. De fabrikant heeft op dit gebied veel normen gesteld. De rijke geschiedenis van het merk zit vol met innovaties en succes, die hebben geleid tot de zeer efficiënte en betrouwbare productiemodellen van vandaag. De Mercedes-Benz Actros 1845 is een van de bestsellers, daar bestaat geen twijfel over. Het gewenste model onderscheidt zich niet alleen van de massa met zijn moderne en strakke ontwerp, maar ook met de talrijke functies die het biedt. De ruime cabines, de betrouwbare motoren en de prijs-kwaliteitverhouding zijn de redenen waarom bedrijven vaak voor de Actros 1845 kiezen als onderdeel van hun vrachtwagenpark.

Er zijn echter dingen waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de beste deal op de markt. Onnodig te zeggen dat de laagste prijs niet uw belangrijkste prioriteit mag zijn. Nadat u het juiste budget heeft ingesteld, moet u weten waar u op moet letten wanneer u een bepaald tweedehands voertuig kiest. Deze gids bevat alles wat u moet weten over de Actros 1845 voordat u een gebruikte koopt.

De Mercedes-Benz Actros 1845: traditie en technologie komen samen om excellentie te bereiken

Vanaf de lancering in 2011 werd de nieuwe Actros meteen een succes. Het is in de loop der jaren ontwikkeld en is nog verfijnder en efficiënter geworden dan het al was. De tand des tijds heeft uitgewezen dat een van de beste vrachtwagenmotoren op de markt de OM471 zescilinder dieselmotor was. Verkrijgbaar in verschillende modellen met verschillende vermogensniveaus, het 12,8-liter beest is zo betrouwbaar als het maar kan zijn. De krachtcentrale levert 449 pk en een koppel van 2.200 Nm, in combinatie met een echt goede transmissie die soepel en snel kan schakelen en, wat het belangrijkste is, een laag brandstofverbruik.

De truck is gemakkelijk te manoeuvreren en de rit is net zo goed als elke andere eersteklas tractor, waarschijnlijk zelfs een beetje beter, maar dit is een aspect dat volledig is gebaseerd op persoonlijke voorkeuren.

Waar moet u op letten voordat u de markt afzoekt voor uw tweedehands Actros 1845?

Allereerst moet u op de hoogte zijn van de huidige regels en wetgeving in uw land, aangezien er verschillende normen zijn waaraan elke vrachtwagen moet voldoen om rijklaar te zijn. De emissienorm is een van de belangrijkste zaken om te controleren. Soms worden gebruikte vrachtwagens uitgerust met downgradekits voor exportdoeleinden en worden zelfs hun DPF-filters verwijderd. Dit wordt gedaan om de betrouwbaarheid van de truck te vergroten en de machine gemakkelijker te maken om te gaan met zware wegomstandigheden en brandstof van lage kwaliteit in landen buiten Europa.

Ten tweede zijn er een aantal mogelijke problemen waarmee u rekening moet houden voordat u een gebruikte Actros 1845 gaat bekijken. De onderstaande checklist helpt u te bepalen of de specifieke gebruikte trekker waarin u geïnteresseerd bent snel problemen zal veroorzaken.arrow_back_iosTerug