keyboard_arrow_right Aanbieding toevoegen
keyboard_arrow_right Aanmelden
keyboard_arrow_right Registreren
keyboard_arrow_right Huis
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Zoeken
keyboard_arrow_right Verkopen

Billing

Betalingsmethoden / BTW / Credits in Sales Machinery


Voor uw gemak biedt Sales Machinery twee betaalmethoden op ons platform, zodat de betalingen sneller en veiliger zijn.

Pay Pal betaalmethode:

Nadat u het abonnement hebt geselecteerd en op de knop Upgrade hebt geklikt, wordt een bestelpagina voor u geopend. Hier vindt u de naam en beschrijving van de service die u hebt gekozen. Hieronder moet u uw factuurgegevens invoeren, daarna klikt u op de knop Nu bestellen, er wordt een nieuwe pagina geopend, waar u op de PayPal-knop moet klikken, daar kunt u doorgaan met uw betaling. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, is het abonnement dat u hebt gekozen actief.

 

Betalingswijze bankoverschrijving:

Als u wilt betalen voor het verlengen of upgraden met de bankoverschrijvingsmethode, moet u eerst een abonnement kiezen en vervolgens uw factuurgegevens invoeren op de bestelpagina en op de knop Nu bestellen drukken. Er wordt een nieuwe pagina geopend waar u uw bestelnummer, het bedrag dat u moet overboeken en de bankgegevens van Sales Machinery kunt zien. U kunt uw factuur ook downloaden door op de knop Afdrukken te klikken. Dan moet u doorgaan met de betaling. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, is het abonnement dat u hebt gekozen actief.

 

Wat is een btw-identificatienummer?

Bekend als een btw-nummer (btw), dit is het unieke nummer dat een belastingplichtige (zakelijke) of niet-belastingplichtige rechtspersoon identificeert die voor btw is geregistreerd.

Alle btw-geregistreerde bedrijven, die deel uitmaken van de EU, worden niet belast met btw. Alle bedrijven met btw-registratie ondergaan een controle om na te gaan of de btw-nummers echt zijn. Aan particulieren binnen de EU wordt btw in rekening gebracht op hun bestelling.

Wanneer een verkoper is geregistreerd met bedrijfsgegevens op ons platform, moet hij zijn btw-nummer vooraf in het systeem invoeren (om te worden goedgekeurd), voordat hij een pakket bestelt of de betaling uitvoert. Op deze manier kan hij het te betalen bedrag zonder btw zien, voordat hij betaalt.

Landen met btw (btw) voor bedrijven en particulieren:

Voor alle Europese landen die geen deel uitmaken van de EU, wordt de btw als volgt toegevoegd: Albanië, Andorra, Wit-Rusland, Bosnië en Herzegovina, Vaticaanstad, IJsland, Liechtenstein, Moldavië, Monaco, Noorwegen, Rusland, San Marino, Noord-Macedonië, Turkije, Servië, Oekraïne, Montenegro, Zwitserland.

BTW wordt toegevoegd aan de Noord- en Zuid-Amerikaanse landen, Australië en Nieuw-Zeeland, alle landen uit Azië en Afrika.

 

credits

Een tegoed is een betaalmiddel om uw advertenties te plaatsen en zichtbaarheidopties te kopen.

U kunt credits alleen gebruiken om advertenties te publiceren en promotie-opties te kopen. De credits zijn niet inwisselbaar of restitueerbaar.

Met de gekochte credits kunt u tijd besparen bij het publiceren van uw advertenties, omdat u uw bankgegevens niet hoeft in te voeren.

De credits zijn één jaar geldig vanaf de datum van aankoop.

Hoe een pakket credits kopen?

U kunt een tegoedpakket kopen wanneer u een advertentie plaatst of door te klikken op uw profiel> Abonnement / Credits / Bestellingen> Credits> Bestellen

Klik hier om een ​​pakket credits te kopen

 

Hoe betaal ik voor mijn advertentie?

Nadat u uw advertenties heeft gepost, kunt u betalen via een bankpas via de beveiligde online betalingsinterface of Paypal.

Als je credits hebt gekocht, worden deze direct van je mandje afgetrokken.

Voor terugkerende betalingen (voor een abonnement) kunt u betalen via directe bankoverschrijving, PayPal of Credits.

 

Ik heb mijn factuur niet ontvangen

Vanwege milieuoverwegingen verzendt u geen facturen meer per post. Wanneer een factuur beschikbaar is, sturen we deze per e-mail. U hebt de mogelijkheid om een ​​ander e-mailadres in te voeren dan het e-mailadres dat u als uw login gebruikt om de elektronische facturen te ontvangen.

U kunt al uw facturen vinden in uw gebruikersaccount (mogelijk wordt u gevraagd om eerst in te loggen) en vervolgens op Mijn profiel> Abonnement / Credits / Bestellingen> Bestellingen te klikken.

 

Wat is de bankbeveiligingscode?

Wanneer u online betaalt, kan uw bank om deze code vragen om uw bankgegevens en transacties te beschermen. Als u deze beveiligingscode niet kent, raden we u aan contact op te nemen met uw bank.

Onderzoek help_outline