keyboard_arrow_right Aanbieding toevoegen
keyboard_arrow_right Aanmelden
keyboard_arrow_right Registreren
keyboard_arrow_right Huis
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Zoeken
keyboard_arrow_right Verkopen

Waarom apparatuur kopen via
Sales-Machinery.nl?

Sales-Machinery.nl is het volgende niveau marktplaats met de 12 grootste industrie voor zwaar materieel zoals Voertuigen, Landbouw, Bouwmachines, Bosbouw, Laden en Lossen, Utiliteitsmachines, Productie en Verwerkings, Watersportartikelen, Vliegtuigen, Kampeeruitrusting, Speciale Machines и Onderdelen, waaronder 800 verschillende categorieën zware machines, correct gepresenteerd per type, vertegenwoordigd door 5.000 grote fabrikanten in verschillende sectoren met machines met meer dan 70.000 modellen. Neem contact op met verkopers van over de hele wereld om uw apparatuur te vinden; Absoluut GRATIS individuele account samen met veel potentiële functies en volledige ondersteuning van Sales Machinery.

Buyer Services
account_circle

Het is gratis

Maak uw GRATIS account aan bij Sales Machinery. Plaats 3 GRATIS advertenties. Een meertalige GRATIS website met meer dan 12 talen voor uw gemak.

keyboard_arrow_right
access_time

Bespaar tijd

Bij Sales Machinery kunt u tijd besparen op inspecties van persoonlijke apparatuur door veel verschillende aanbiedingen van over de hele wereld te bereiken.

keyboard_arrow_right
verified_user

Bij mij in de buurt

Gebruik de Sales Machinery-zoekmachine om dealers van zware machines en apparatuur niet alleen over de hele wereld te vinden, maar ook in uw buurt.

Waarom Sales Machinery?

Omdat het gemakkelijk te gebruiken is

Omdat taalbarrière geen rol speelt, visualiseren we machines in industrieën via pictogrammen

Omdat we de nieuwste advertenties hebben

Omdat we niet stoppen met zoeken naar oplossingen voor uw vragen

Omdat we verschillende functionaliteiten bieden

Omdat we weten dat het kopen van apparatuur een speciaal moment is

Omdat we u de mogelijkheid bieden om contact te maken met gebruikers met vergelijkbare interesses

Omdat we weten hoe we u kunnen helpen

100x100

Het is de enige echte zoekmachine in zijn soort. Zeer eenvoudig te bedienen


Het Sales Machinery-platform is eenvoudig te gebruiken door elke gebruiker die machines / apparatuur / voertuig / reserveonderdelen via internationale marktplaatsen wil vinden, we hebben pictogrammen in elke grote industrie, in elke machinecategorie, zelfs op elk type machine geplaatst. Hierdoor voel je je zo comfortabel mogelijk bij het zoeken naar je volgende outfit.

Individuele kenmerken van de machine


Een grote selectie advertenties die met veel wederverkopers concurreren, zodat u de juiste machine kunt kiezen.

We weten welke inhoud van de machine het belangrijkst is. Zelfs voordat u de advertentie volledig beoordeelt, tonen we u de belangrijkste informatie op het visitekaartje van de advertentie.

Voor elk type machine hebben we de juiste eigenschappen ingesteld die belangrijk zijn voor de machine.

100x100
Filter Element
Filter Element
Filter Element

Verfijn uw zoekopdracht!


Nu vindt u nog meer gemak in onze zoekmachines, waar u uw zoekopdracht kunt filteren op merk, model, bouwjaar en meer.

Handige zoekmachines voor nauwkeurig zoeken op budget, gewicht, bouwjaar, merk en model en / of fabrikant, continent en / of land. Om aan uw behoeften te voldoen.

Bij Sales Machinery kunt u uw zoekopdracht verfijnen tot in het kleinste en belangrijkste detail voor elk type machine afzonderlijk.

Gebruik Sales Machinery om de perfecte match te vinden voor de apparatuur die u nodig hebt!

100x100

Meertalig platform

We hebben een meertalig platform met meer dan 12 talen gecreëerd. U kunt nu vrij communiceren met elke handelaar ter wereld. U kunt standaard uw gesproken taal instellen in uw profiel

100x100

Valuta's en indicatoren

Een ander voordeel van het Sales Machinery-platform zijn de 32 valutaopties, zodat u eenvoudig bedragen kunt berekenen. Voor uw gemak kunt u zowel imperiale als metrische meetsystemen gebruiken.

100x100

Video advertentie

We hebben voor u een platform gecreëerd waar u kunt controleren hoe de machine waarnaar u kijkt daadwerkelijk werkt. De verkoper kan een video in de advertentie plaatsen en horen hoe de motor werkt.

chat

Chat systeem

Met ons communicatiesysteem kunt u nu verkopers van over de hele wereld in een oogwenk bereiken. We informeren de verkoper naar wie u schrijft, zelfs als deze niet online is. Altijd een snel antwoord op uw vragen.

timer

Snelheid

We hebben voor uw gemak een zoekmachine met een breed scala aan filters gemaakt. Omdat we weten dat uw tijd waardevol is en dat u een gebruiksvriendelijk platform nodig hebt voor uw zoekopdrachten

beenhere

Technische verificatie

Sales-Machinery.nl Nodigt u uit om via geautoriseerde service wereldwijd een volledige audit te inspecteren en uitvoeren van apparatuur en machines waarin u bent geïnteresseerd

phone_iphone

Perfecte visualisatie

Elke verkoper bij Sales Machinery kan maximaal 15 afbeeldingen met hoge resolutie naar uw vermelding uploaden, zodat u de machines en apparatuur in detail kunt bekijken. We weten dat dit belangrijk voor u is.

library_add_check

Favorieten

Als een geregistreerde gebruiker op het Sales Machinery-platform, geven we u de tool om te besparen op uw favoriete aanbiedingen van uw interesses, evenals resellers wiens dealerpagina u kunt bekijken vanuit hun aanbiedingen.

sentiment_satisfied_alt

Prioriteit

We willen dat u weet dat Sales Machinery geen commissie ontvangt op transacties en verkopen. Onze belangrijkste prioriteit is de tevredenheid van onze bezoekers. Laat het ons weten als u problemen ondervindt

Vind de laagste prijs online!


We weten dat de kosten van de machine / apparatuur erg belangrijk voor u zijn. De koper wil altijd een deal sluiten voor de best mogelijke prijs. Wij zijn van mening dat u meerdere internationale aanbiedingen bij Sales Machinery kunt vergelijken om uw budget te bereiken.

Met nieuwe lijsten die dagelijks worden toegevoegd, kunt u de laagste prijs vinden telkens wanneer u Sales Machinery bezoekt voor een nieuwe zoekopdracht. Soms hebben we advertenties direct gepubliceerd door de leverancier of de eerste eigenaar. Of u nu op zoek bent naar gebruikte apparatuur van hoge kwaliteit of nieuwe machines. U zult in staat zijn om grote merkprijzen te vergelijken in een breed scala van aanbiedingen.

Toegankelijkheid


Het Sales Machinery-platform is uitsluitend ontworpen voor het gemak van klanten. Uit het onderzoek dat we hebben gedaan, is gebleken dat kopers en verkopers deze innovatieve marktplaats graag vanaf elk mogelijk apparaat willen gebruiken.

U kunt genieten van uw online tijd, ongeacht uw apparaatvoorkeuren. Het platform is beschikbaar op uw thuiscomputer, laptop, tablet en smartphone. We garanderen een perfecte visualisatie, zelfs bij een kleinere schermgrootte.

100x100
100x100

Binnenkort beschikbaar


Het Sales Machinery-team wil u graag meer platformfunctionaliteit bieden. We hebben nieuwe secties, categorieën, filters en opties voorbereid. Ons doel is om van machineverkoop uw favoriete markt voor zware machines en apparatuur te maken.
Uw gemak staat voor ons hoog in het vaandel. We verbeteren onszelf en ons platform voortdurend. Wij doen het voor u.
We geloven ook dat alles mogelijk is, omdat we samenwerken met de beste professionals om ons te adviseren over wat u nog meer leuk vindt.

Sluit je aan bij de familie van duizenden succesvolle kopers Sales-Machinery.nl

Ja! Maak NU mijn account aan!