keyboard_arrow_right Aanbieding toevoegen
keyboard_arrow_right Aanmelden
keyboard_arrow_right Registreren
keyboard_arrow_right Huis
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Zoeken
keyboard_arrow_right Verkopen

Vind nieuwe klanten!
Begin vandaag met verkopen!

Sales-Machinery.nl is volgend niveau Internationae marktplaats voor verkopers van zware machines en apparatuur. Als geregistreerde gebruiker krijgt u alle instrumenten die we speciaal voor uw zakelijke behoeften hebben gecreëerd.
Bereik miljoenen potentiële kopers van over de hele wereld op de innovatieve markt Sales Machinery, ondersteund door sterke internationale marketing.

Dealer Services

Je mag vragen ...

Hoe blijf ik in contact met mijn potentiële klanten?

Hoe kan ik mijn omzet verbeteren en vermenigvuldigen?

Hoe de echte kopers bereiken?

Waar moet ik adverteren voor mijn zware machines?

Wat is de beste marktplaats?

Waar te leren over nieuwe trends en gebruikersbehoeften?

Hoe een groot publiek van kopers met verschillende interesses betrekken?

Hoe kan ik zoekopdrachten van gebruikers optimaliseren om mijn apparatuur te vinden?

Waarom Sales-Machinery.nl?

100x100

Machtig taalplatform

U kunt informatie / beschrijving toevoegen aan elk van uw advertenties. Alle informatie in uw profiel, met betrekking tot de talen die u spreekt en begrijpt.
U kunt standaard de taal van uw profiel, gegevens of valuta instellen.

100x100

Curencies en statistieken

Een ander groot voordeel van het Sales Machinery-platform zijn de 32 valutaopties die overeenkomen met uw land. Nogmaals, u kunt het standaard instellen op uw account. Dit maakt het heel eenvoudig om prijzen te berekenen, ongeacht waar u zich bevindt.

100x100

Video's bij uw advertenties

Presenteer uw inventaris met video en trek de aandacht van de koper onmiddellijk! Mogelijkheid om GRATIS videobestand te plaatsen. Voor uw gemak kunt u een videobestand rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet uploaden.

100x100

Garantie

We weten hoe belangrijk het is om potentiële klanten te laten zien of uw machine / apparatuur / voertuig / reserveonderdeel garantie heeft - dealer- of fabrieksgarantie. U vindt het als een teken op het visitekaartje van uw advertentie.

100x100

Foto's van hoge kwaliteit

We weten hoe belangrijk de details zijn voor uw potentiële klanten, daarom hebben we een platform gebouwd waar u tot 15 foto's van hoge kwaliteit kunt uploaden, zodat de klanten kunnen inzoomen en een echt beeld krijgen van de apparatuur die u verkoopt.

100x100

Soortgelijke advertentie publiceren

Voor uw gemak hebben we een geweldige tool gemaakt om vergelijkbare advertenties te kopiëren of publiceren, vooral handig voor diegenen onder u die veel advertenties hebben. Andere voordelen die u heeft, zijn de promotieknop, de advertentie activeren / deactiveren, de advertentie bekijken, bewerken en verwijderen.

100x100

Makkelijk te gebruiken filter.

Nogmaals, voor uw gemak hebben we een zeer eenvoudig te gebruiken filtermotor gemaakt. Zorg voor de juiste filters na uw selectie van Industrie, categorie en subcategorie. Handige zoekmachines, waar u uw zoekopdracht tot in het kleinste detail kunt verfijnen.

Abonnement plannen opties

Al onze klanten zijn waardevol, we begrijpen dat u verschillende behoeften heeft met betrekking tot uw bedrijfsvolumes; daarom bieden we u 4 verschillende abonnementen, plus een optie voor een individueel abonnement. U kunt zelfs kiezen tussen 3 verschillende validatieperioden 3, 6 of 12 maanden met een ander kortingspercentage inbegrepen.

START
25 advertenties

 • Tot 15 hoge resolutie foto's
 • Video's bij uw advertenties
 • Chat systeem
 • 60 beschikbare credits / periode van 12 maanden
Begin nu
MAXIMA
50 advertenties

 • Tot 15 hoge resolutie foto's
 • Video's bij uw advertenties
 • Chat systeem
 • 120 beschikbare credits / periode van 12 maanden
Begin nu
ULTRA
100 advertenties

 • Tot 15 hoge resolutie foto's
 • Video's bij uw advertenties
 • Chat systeem
 • 180 beschikbare credits / periode van 12 maanden
Begin nu
EXTRA
250 advertenties

 • Tot 15 hoge resolutie foto's
 • Video's bij uw advertenties
 • Chat systeem
 • 240 beschikbare credits / periode van 12 maanden
Begin nu

KOOP INDIVIDUEEL PLAN

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u het plan niet kunt vinden dat uw bedrijf het beste past.

Verander uw SM-account in een verkooppijplijn!

chat

Online chatsysteem

Verhoog uw omzet en los klantproblemen in een flits op. U kunt beter contact maken met uw klanten en hun vertrouwen opbouwen. En dat vertrouwen zal uw bedrijf na verloop van tijd van brandstof voorzien.

timer

Snel en handig

Met Perfect Dashboard wordt het onderhoud van uw advertenties eenvoudiger dan ooit. Een van de beste dashboards in de zware machinebranche ooit gemaakt.

mobile_friendly

Onderhoud

Inzicht in het belang van mobiele optimalisatie . In deze moderne technologisch geavanceerde samenleving is het hebben van geoptimaliseerde mobiele advertenties van groot belang

playlist_add_check

XML importeren

Profiteer van de automatische importfunctie voor al uw aanbiedingen en inventaris van uw website rechtstreeks naar uw profiel op sales-machinery.nl. Voorzie ons van een XML-bestand van uw inventaris van uw website of voorraaddatabase en ons team zal uw advertenties automatisch bijwerken op Sales-Machinery. We hebben deze functie gemaakt om uw kostbare tijd te besparen.

attach_money

Onderhoud

We gaan reclame maken voor uw apparatuur alsof het onze uitrusting is, we gaan naar u kijken verkooplijst van machine, uitrusting, vrachtwagen of aanhangwagen alsof het onze verkooplijst is. We zullen toegewijd zijn om uw advertenties ook op lokale markten te adverteren. Je gaat een deel van ons worden en we gaan deel van je worden, omdat we geloven dat we samen sterker zijn.

sentiment_satisfied_alt

Ondersteuning?

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in gespecialiseerde handel in machines en apparatuur en we doen ons best om uw bedrijf te ondersteunen! We willen u als partner in ons platform, niet als klant. We willen dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt in ons platform. We kunnen garanderen dat het expertteam van Sales Machinery u alles zal bieden wat u nodig heeft voor hogere verkoopvolumes.

Word lid van Sales-Machinery.nl en bereik duizenden potentiële kopers!

Bereik meer klanten voor uw machines en apparatuur. Plaats uw advertenties op 's werelds populairste markten, allemaal binnen Sales-Machinery.nl

Promoot of markeer uw advertenties in de zoekresultaten en onderscheid u van de concurrentie. Wij adverteren in veel landen en uw ADS worden over de hele wereld in verschillende talen gepubliceerd. U kunt uw banner op elke gewenste pagina plaatsen, u vindt meer informatie over de grootte en de kosten van de banneradvertentie op onze pagina Adverteren op Sales Machinery.

Dealerpagina
We bieden u de mogelijkheid om uw eigen advertenties, promoties, banners, werktijd, volledige lijst met al uw advertenties en opnieuw filterknop te plaatsen, zodat de klant zijn zoekopdracht op uw pagina, beoordelingsectie kan voortzetten, de opmerkingen van uw klant kan volgen, toevoegen aanvullende informatie zoals meer locaties, extra gesproken talen etc. U heeft de mogelijkheid om uw bedrijf in detail te beschrijven, foto's en video toe te voegen.

100x100

Online chatsysteem


Tijd is geld, daarom hebben we een perfecte communicatieverbinding ontwikkeld tussen alle geregistreerde gebruikers in Sales Machinery.

Ons communicatiesysteem is gemaakt voor directe, gebruiksvriendelijke verbinding met de mogelijkheid om verzoeken te ontvangen en uw potentiële klant onmiddellijk te beantwoorden. We weten dat veel van uw reguliere verzoeken zich in een SPAM-box bevinden en u kunt een deal missen, slecht voor uw bedrijf. In ons chatsysteem krijgen uw klanten een melding wanneer u online / offline bent. Als u niet online bent op ons platform, zullen we u per e-mail op de hoogte stellen wanneer iemand u een verzoek stuurt. Sales Machinery adviseert u om meer aandacht te besteden aan uw status (online / offline) omdat na ons onderzoek de statistieken veel positiever resultaat laten zien over verzoeken van potentiële klanten wanneer de dealer online is.

De chatvoordelen: u ziet informatie over welke advertentie de klant u schrijft, de gegevens van de koper. U heeft een volledige geschiedenis van communicatie en wij denken dat dit u zal helpen voor snellere verkopen. Via het chatsysteem kunt u ook bestanden, afbeeldingen of andere documenten verzenden, veel beter dan alleen berichten schrijven en ontvangen.

100x100

Waarom is Sales Machinery goed georganiseerd voor gebruik door dealers?


Omdat je hier kunt:
 • Neem contact op met elke geregistreerde gebruiker die uw advertentie heeft gezien
 • Statistiek van hoeveel mensen de advertentie openen, hoeveel klikken om uw telefoonnummer te zien, hoeveel geïnteresseerd waren om uw adressen te zien, hoeveel mensen uw advertenties aan hun favoriet toevoegen, vragen ook om geschiedenis.
 • Op de advertentiepagina van uw dealer kunt u het aantal bezoekers als statistieken volgen. U kunt opnieuw contact opnemen met elke gebruiker die uw pagina heeft bezocht en met hoeveel mensen uw dealerpagina als favoriete dealer is toegevoegd.


Verander uw SM-account in een verkooppijplijn!

Bereik meer klanten voor uw machines en apparatuur. Plaats uw advertenties op 's werelds meest populaire markten, allemaal binnen sales-machinery.nl Promoot of markeer uw advertenties in de zoekresultaten en onderscheid u van de concurrentie Om uw bedrijf te promoten op de innovatieve marktplaats Sales Machinery, bieden wij u een mogelijkheid om een ​​advertentiebanner te plaatsen, gerelateerd aan de branche, categorie, machine of type machine die u aanbiedt. U kunt uw banner op elke gewenste pagina plaatsen, u vindt meer informatie over de grootte en de kosten van de banneradvertentie op onze pagina Adverteren op Sales Machinery.

Bedrijfslogo

Premium advertenties

Maak van de gelegenheid gebruik om uw advertenties te promoten en te markeren in de top van zoekresultaten en de zichtbaarheid te vergroten met de Premium gesponsorde optie.

keyboard_arrow_right
Bedrijfslogo

Topadvertenties

Top gesponsorde advertenties geeft u de optie om uw advertenties in de zoekresultaten te markeren en u zult zich onderscheiden van de concurrentie.

keyboard_arrow_right
Bedrijfslogo

Banner reclame

Vergroot uw aanwezigheid voor duizenden potentiële kopers wereldwijd met Sales-Machinery.nl!

INDIVIDUELE kenmerken

In tegenstelling tot reguliere advertentiesites is Sales Machinery zeer gespecialiseerd in advertenties voor de verkoop van zware machines, apparatuur en vrachtwagens.

Om deze reden heeft elke advertentie een individueel kenmerk volgens de categorie en het type machine. Zowel bij het plaatsen als het bekijken ervan.

Ons platform biedt een mechanisme dat is ontworpen om gericht te adverteren voor elke machine voor duizenden potentiële kopers!

Tankinhoud (L) 14000
Box Capaciteit m 3 6 m 3
Type cabine XL
Type cabine Topline
Bedrijfsgewicht 22000 (kg)
100x100

Uw PERSOONLIJKE accountmanager

Wij geloven dat de kracht van ons bedrijf ligt in ons vermogen om met onze klanten te communiceren.


We blijven bij je in de buurt en ondersteunen je als je dat nodig hebt. Er zijn ervaren beheerders in Sales Machinery die de markten van de twaalf belangrijkste heavy-duty industrieën ter wereld uitstekend kennen. We weten waar, wanneer en wat te adverteren. Elk land heeft verschillende zoekvoorkeuren, we weten precies waar we elk van uw apparatuur / machine, allerlei vrachtwagens en opleggers, aanbouwdelen en reserveonderdelen moeten richten.

Komt binnenkort


We zijn erg trots om ons product Sales Machinery-marktplaats te presenteren, maar we zijn er nog steeds mee bezig. Om het te upgraden en nog handiger voor u te maken om het te gebruiken.
We zijn van plan nieuwe functies toe te voegen, gemakkelijk en comfortabel om ook van u en uw kopers te gebruiken.
In de nieuwe categorie die we gaan openen, denken we dat je nog meer klanten zult vinden. Daarom kunnen we niet wachten om je de nieuwe secties op het platform te tonen.

100x100

Word lid van de familie van duizenden succesvolle dealers die
verkopen via Sales-Machinery.nl

JA! Maak NU mijn account aan!